Summit 4WD 2,4GHz 2017
  •  4.495,00 DKK
Lagerstatus: På vej fra leverandør - Normalt 1-5 hverdage - kontakt os hvis du vil være sikker

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

 

Den ultimative 4X4 Crawler med unik opbygning!


  • 100% samlet! 
  • Låsbare differentialer. 
  • Vandtætte servoer.
  • Suveren affjedring.
  • 2 manualgear.
  • Telefonisk support.
  • masser af værktøj og tilbehør.

Med Summit™ Kan Traxxas endnu en gang revolutionere verden. For første gang nogensinde kan du blive ejer af en Fjernstyret bil Hvor du kan låse differentialerne via din kontroller. Du bliver istand til selvsikkert at race ned af banen og ud over hoppene med den selvsikre E-Revo® undervogn, og når banen ikke er længere, er der ingen grund til at stoppe, du skifter gearet ned i dens 70:1 trækgear, låser dine differentialer og så kan du komme over forhindringer der hidtil har været umulige. Skal der races igen skifter du igen til highspeed og slår din differentiale spærring fra igen. Alt dette kan styres med den medfølgende TQ-4™ sender fra Traxxas.

 

 

Kassens indhold:

Summit:

Bilen er samlet og lige til at gå til, karossen er monteret med klips.

Batteripakkerne:

Der medfølger ikke batteri til bilen.

 

Værktøj:

Der medfølger alt det værktøj der er brug for til at veligeholde bilen. Værktøjet er præcist afpasset så det er nemt at bruge og komme til med.

2,4GHz Senderanlæg:

Det medfølgende TQ2,4GHz  senderanlæg er specialdesignet til at ligge godt i hånden, det har flere justerings muligheder, men er nemt at overskue.

2,4GHz teknologien gør at du ikke skal tænke på om der er andre der kører på sammen kanal som dig. Tænd og kør.

Senderanlæget skal bruge 4 stk. AA batterier som ikke medfølger.

Klistermærker:

Der medfølger ekstra klistermærker du kan sætte på for at give bilen dit eget personlige præg.

Manual:

Manualen er fyldt med billeder der forklare alt om opsætning, jurstering, veligeholdelse mm. Den er skrevet på læt læseligt engelsk.

 


For at blive 100% køreklar skal du kun bruge:

 

4 stk. AA batterier til Senderen 

25 Dkk

1 stk Lynlader

349 Dkk


 

Tekniske detalier:

T-Lock™ - Låsbare Differentialer:

Kun Summit Giver dig muligheden for at låse dine differentialer direkte fra din sender. Der er ingen grund til at stoppe med alt det sjove for at skifte gearing og installere låsedele i differentialerne. Summit`s innovative T-Lock™ differentialer giver dig mulighed for og vælge om du vil låse både for og bag aksel, kun foraksel eller slet ikke låse.

 

 

Vandtæt Fartregulator:

Den vandtætte elektroniske fartregulator EVX-2 er noget af en vinder, den klarer uden problemer op til 16,8Volt og kan derfor lever den uovertrufne kraft der skal til at forcere meget et stejlt og ujævnt terræn eller ræse ned af banen i høj fart. EVX-2 kan klare udfordringer som mudder sne og vand, og gør den derfor unik når det gælder off-road kørsel.

 

Realistisk ExoCage™ karosse:

Summit`s aggressive SUV karosse ser ikke bare rå ud, de fastskruede styrtbøjler gør den stærk over for de udfordringer den kan blive udsat for. Samtidig beskytter den også lexanen mod de fleste styrt og giver din Summit et autentisk udseende.

 

 

 

 

10-Led lyssystem:

Der er ingen grund til at blive inde en mørk vinteraften, Summit`s 4 krystal klare integreret forlygter lyser vejen op og de 6 røde baglygter gør at den tydeligt kan ses i mørket.

 

Titan 775 motor:

Den største Traxxas elmotor der nogensinde er set i en monstertruck. Dens indbyggede blæser sørger for at motoren er idel til et nonstop off-road eventyr. Den ekstra kraftige magnet sørger for det ultimative træk.

 

 

 

 

Dual-CV teleskop aksler:

Summiten er udstyret med den ekstremt kraftige teleskop trækaksel, der er designet til max belastning og store bevægelser, krydsene er lavet i sammen diameter som resten af akslen og vil derfor kunne tåle en belastning ud over det sædvanlige.

 

Lynhurtigt batteri skift:

Det kraftige chassis design har 2 luftkølet batteri rum, hvor batteripakkerne sidder beskyttet mod slag og stød. De to batteridøre er udstyret med en kvik lås der er lynhurtig at åbne og lukke uden brug af små clips der kan forsvinde i græsset.

 

 

 

Dobbelt servo styresystem:

Store dæk med godt vejgreb er en kombination der kan være en stor udfordring for dine servoer, derfor er Summit udstyret med 2 styk kraftige servoer, der giver maksimal kontrol over styrtøjet selv under de mest ekstreme forhold.