Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Trisdan.dk ApS
www.trisdan.dk
Østerbrogade 81A
4800 Nykøbing Falster
CVR-nr  34891990
 
Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din kundekonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:
Kreditkort:
Grafikken øverst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
Trisdan.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Bank:
Jyske Bank
Reg.nr. 7318 Kontonr 0001003838
Check:
Sendes til
Trisdan.dk
Solvej 2
4800 Nykøbing Falster
Husk at oplyse ordrenummer.
 

Levering:
Vi leverer normalt samme dag "ind til kl. 14.00" vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. I enktelte tilfælde kan vi lave en del levering, dog kun på ordre over 1000,-
Alle ordrer leveres fremover som pakker via GLS og kan følges i deres Track&Trace system.
Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

Fragt:
Alle indenlandske ordre (DK) tillægges mellem 49,00 og 59,00 DKK til dækning af fragtudgifterne til GLS. Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Retur:
Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret, og her efter 14 dage til at returnerer varen.
Varerne skal returneres i original og uåbnet emballage dvs. i samme stand som du modtog den. for at få refunderet varens fulde beløb. Er der tale om en fjernstyret bil kan denne returneres selv om kassen har været åbnet så længe poser og des lignende ikke har været brudt.
Varer der har været åbnet og/eller været taget i mrug vil have en væsentlig værdi forringelse, da vi ikke handler met brugte varer, du skal derfor beregne et værditab på 50 - 75%. 
Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

Reklamation og garanti:
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.
ALLE RETURSAGER SKAL GENNEM VORES RETURSYSTEM PÅ HJEMMESIDEN!
Nykøbing RC ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Trisdan.dk
 
Manualer:
Manualerne til de medfølgende produkter er på engelsk - der findes ikke danske manualer!
Hvis du er i tvivl om brugen af produktet henvises der til vores support telefon.
 
Sendere, modtager og esc'er:
Senderanlæg, modtagere og fartregulatore må under ingen omstendigheder åbnes, da man kan ødelægge elektronikken ved åbning. Hvis disse ting har været åbnet ydes ingen form for garanti.
 
Farve på biler:
Bilerne leveres altid i den tilgængelige farve. og ikke nødvendigvis den farve der er på billedet. har man et specielt farveønske kan dette skrives i kommentarfeltet under bestilling, så gør vi hvad vi kan for at efterleve dette.