Når du Har fundet ud af at du skal have en fjernstyret bil, er det vigtigt at du vælger den der passer til dit behov. Når man søger på internettet findes der et hav af forskellige mærker, og det er svært at vide hvilken fjernstyret bil der er den rigtige til dig.

Pris og kvalitet, pris og kvalitet følges som regel ad, men det er ikke altid en rettesnor, nogle fjernstyrede biler er i god kvalitet og billige, men..... så skal man også huske at se priserne på reservedele, da det meget hurtigt kan ende med at blive meget dyrt. 

Fjernstyrede biler fra Traxxas, er af absolut højeste kvalitet, prisen er er nogenlunde den samme som andre Fjernstyrede biler af god kvalitet, til gengæld er prisen på Traxxas dele absolut i den billige ende, hvilket gør at det bliver billigst i længden at have en Traxxas Fjernstyret bil.

Hvilken Fjernstyret bil skal jeg vælge, el eller nitro?Hos Trisdan.dk anbefaler vi altid at, hvis ikke du har meget erfaring med fjernstyrede biler bør du vælge en elbil. Der findes 2 slags motorsystemer:børstet motor, også kaldet brushed eller kulmotor, dette er det billige, men stadig udemærket system, dette system har den fart det har og kommer ikke til at blive hurtigere.Børsteløs motor, også kaldet Brushless eller VXL, dette system er Lidt dyrere, men også meget kraftigere. Med et Traxxas Børsteløst system har du altid mulighed for at give din fjernstyret bil et kraftigere batteri, så får du mere fart og bedre accleration.

Find din nye fjernstyret el bil ved at klikke her!

 

Der er også mange der vil have den fede lyd fra en fjernstyret nitrobil, det kræver en del mere, men  de er absolut også sjove. En Fjernstyret nitorbil kræver at man sætter sig grundigt ind i motor justering og veligeholdelse, da en stor del af hobbyen er at få sin motor til at køre optimalt.

Find din nye fjernstyrede nitro bil ved at klikke her!